jatokor Napisano Luty 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2006 Witam. W świecie (_linuxa_ → Linuksa) ORT jestem wyjątkowo cienki, jak narazie miałem doczynienia jedynie z Mandrake, ale nie miałem wtedy czasu na zagłębianie się w temat (_linuxa_ → Linuksa) ORT. Teraz gdy czas się znalazł postanowiłęm zagłębić się w Fedore. Mam zamiar kupić książke Fedora Core 3 Biblia wyd. Helion. A pracować chciał bym na Fedorze 4, wiadomo nowsze to penie lepsze, zresztą znajomi polecają mi właśnie 4. I tu moje pytanie czy bardzo się rużniu w wyglądzie/obsłudze 3 od 4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Luty 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2006 w wyglądzie się niebardzo różni ale ja zamiast książki bym polecał google i to forum tu znajdziesz wszystko co ci jest potrzebne a wrazie potrzeby ktoś ci to objaśni no chyba że masz na tyle forsy żeby nią szastać na lewo i prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Luty 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2006 nie uwazam zeby kupno takiej pozycji ksiazkowej jaka jest Blibliabylo wyrzuceniem pieniedzy, sam mam Red Hat Linux 9 Biblia i uwazam ze jest to bardzo dobra ksiazka ktora dosc doglebnie wyjasnia wiekszosc spraw, ale co wazne buduje silne podstawy i tlumaczy dzialanie mechanizmow potem oczywiscie google i fora beda nieocenione przy rozwiazywaniu problemow, wracajac do pytania, to pomiedzy FC3 a FC4 nie ma az takich roznic zeby ksiazka byla nieaktualna, FC4 to przede wszystkim poprawione FC3, bez jakis rewolucyjnych zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi