x0x00 Napisano Lipiec 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2004 Kto sie podpisze pod petycją do Helionu by przyspieszyć wydanie ksiażki Fedora. Księga eksperta ? - są chetni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Lipiec 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2004 Chetnie bym sie podpisal pod taka petycja. Z tego co widze data wydania ustalona jest na pazdziernik, a to troche dlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qlaret Napisano Lipiec 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 29, 2004 może nie na temat ale co sądzicie o Red Hat 9 Biblia jestem na początkowym etapie czytania tej księgi (osobiście myśle że duża część zawartych tam materiałów pomoże mi w nauce fedory) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Lipiec 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 29, 2004 według mnie z apta można korzystać jeżeli chcesz mieć wszytko łatwo szbko i na skróty... a tak to przynajmniej chłopak się nauczył kilku pożytecznych rzeczy hehehehe i pewnie zaraz powiesz "znowu ten..." ale powiem to:powinieneś się dokopać (użyć wyszukiwarki) do : moj post o bibli Całkiem niezła - aczkolwiek jak dla mnie - za "płytko" porzuszane tematy ale polecam - szczególnie jak zaczynasz przygodę z linuxem. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qlaret Napisano Lipiec 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 29, 2004 hm.... nie szukałem ponieważ nie spodziewałem się, że może być tutaj taki temat zachaczyłem o niego przy okazji, ...na drugi raz (_napewno_ → na pewno) ORT sprawdze pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SyntaxError Napisano Sierpień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2004 Kto sie podpisze pod petycją do Helionu by przyspieszyć wydanie ksiażki Fedora. Księga eksperta ? - są chetni ? - Na zaostrzenie apetytu polecam pełny spis publikacji Helionu związanych z Fedorą : http://helion.pl/search.cgi?szukaj=fedora&x=0&y=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi