bart119 Napisano Marzec 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2006 po instalacji mam taki komunikat: GC Warning: Out of Memory! Returning NIL! Exception in thread "main" GC Warning: Out of Memory! Returning NIL! GC Warning: Out of Memory! Returning NIL! java.lang.LinkageError: unexpected exception during linking: org.metastatic.jessie.provider.SRPTrustManagerFactory *** Got java.lang.OutOfMemoryError while trying to print stack trace. i nie wiem co jest mam jave 1.5.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montresol Napisano Marzec 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2006 Podejrzewam, ze masz zle zainstalowana Jave. Sprawdz jej wersje: [montresol ~]$ java -version java version "1.5.0_04" Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build 1.5.0_04-b05) Java HotSpot(TM) Client VM (build 1.5.0_04-b05, mixed mode, sharing) Jak czytalem Jedit nie wspolpracuje z wersja dostarczona z Fedora (gcj/gij). Pozdrawiam, montresol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi