NewUser Napisano Marzec 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2006 Jak moge uzyskac połączenie na VPN. nIe znam VPN i niestety mam tylko dane do niego natomiast nie wiem jak ustawić połączenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Marzec 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2006 Chcesz zestawić połączenie z zewnątrz do swojego kompa, czy moze na kompie ma być klient VPN i masz sie gdzieś łączyć? Sprecyzuj pytanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NewUser Napisano Marzec 3, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2006 (edytowane) Mam gdzieś się łączyć, nie z zewnątrz na mój. Kombinuje na rożne sposoby i niestety nie wychodzi mi nic. Dlaczego zestawieni połączenia w (_linuxie_ → Linuksie) ORT jest aż takie trudne, niestety zmuszonhy byłem uruchomić tymczasowo XP żeby zestawić połączenie, tam poszło bez problemu. Jednak korzystaniw z XP nie wchodzi u mnie w rachube i dlatego musze zestawić to połączenie w (_linuxie_ → Linuksie) ORT. Proszę o pomoc, korzystałem z różnych wskazówek znalezionych w google i niestety do chwili obecnej nie udało mi się uruchomić tego połączenia. OK już nie trzeba pomocy, po kulku godzinach udreki i walki udalo mi sie odpalic. Edytowane Marzec 4, 2006 przez NewUser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi