dradol Napisano Marzec 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2006 Zaktualizowałem jądro do 2.6.15 i przy próbie instalowania ndiswrappera 1.8 pobranego z livny mam konflikt z wersją poprzednią.Dodam ze na poprzednim kernelu 2.6.11 ndiswrapper działał poprawnie a teraz wyskakuje mi ten konflikt.Rpm jak i kernel-module są poprawne czyli adekwatne do wersji która w tej chwili jest.Co robic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Marzec 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2006 Może usunąć starszą wersję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C4dyk Napisano Marzec 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2006 moze zainstalowac kernel-headers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dradol Napisano Marzec 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2006 Tzn?Prosze o konkretnie co i jak mam zrobic dodam ze jestem pczatkujacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C4dyk Napisano Marzec 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2006 podaj tresc komunikatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi