QuiQue Napisano Marzec 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2006 [QuiQue@localhost gcc]$ gcc drgania.cpp /tmp/ccu6esuB.o(.eh_frame+0x11): undefined reference to `__gxx_personality_v0' collect2: ld returned 1 exit status Dostałem coś takiego.. w tej instalacji fedory jeszcze nie programowałem, program działął poprzednio teraz się rzuca... Proszę o pilną pomoc bo to ważna sprawa ten program, aj a nie mogę go skompilować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KozaK Napisano Marzec 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2006 [QuiQue@localhost gcc]$ gcc drgania.cpp /tmp/ccu6esuB.o(.eh_frame+0x11): undefined reference to `__gxx_personality_v0' collect2: ld returned 1 exit status Dostałem coś takiego.. w tej instalacji fedory jeszcze nie programowałem, program działął poprzednio teraz się rzuca... Proszę o pilną pomoc bo to ważna sprawa ten program, aj a nie mogę go skompilować Hej. Jesli program jest napisany w c++, to powinienes kompilowac poleceniem: g++ drgania.cpp -o drgania Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QuiQue Napisano Marzec 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2006 DAnek.. działa. to taki nawyk ja całe życie pisałem pod borlandem. a en program powstał 2 lata temu i było tak że mój algorytm ale kto inny pisał. i dla tego ciutkję zapomniałem obsługi... ANd ONe THING.. JAK to uruchomić ??? odpowiedz: ./drgania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi