uosiu Napisano Marzec 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 6, 2006 Jezeli ktos bylby zainteresowany sterownikiem Captive-ntfs 9jest to wrapper na windowsowe jadro- mamy pely zapis na ntfs) to zapraszam do mojego swierzo postawionego poradnika http://fedora.pl/index.php?option=content&...d=125&Itemid=34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Marzec 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2006 fajne ale w poradniku pownienes uzywac mniej slangowych zwrotow jak np. "szicie" pozatym pytanie marytoryczne (zadalem je w komentarzu ale tutaj chyba lepsze jego miejsce): czy ten przepis poszedl Ci na Windows XP SP2 ?? bo w opisach obslugiwany jest tylko Windows XP SP1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Marzec 9, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2006 ja NIE mam ZADNYCH lat... i jakos zyje dobra administracja systemem czyni cuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Marzec 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2006 Z SP2 chodzi. Ja miałem już dawno wgranego captive'a i jestem zadowolony. Wcale nie musi być legalny system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Marzec 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2006 Zaczynamy? to do dziełda!!! O jedno d za dużo. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Marzec 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2006 ja NIE mam ZADNYCH lat... i jakos zyje dobra administracja systemem czyni cuda mylisz sie jestem pewien ze masz juz zainstalowanego jakiegos rootkita sprawdz kompa gmerem, albo svv a to ze nie masz obecnie wirusa/trojana jest zasluga najprawopodobniej ze jestes za NATem, oraz ze najprawdopodobniej korzystasz z alternatywnej przegladarki np. Firefoxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Marzec 9, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2006 ja NIE mam ZADNYCH lat... i jakos zyje dobra administracja systemem czyni cuda mylisz sie jestem pewien ze masz juz zainstalowanego jakiegos rootkita sprawdz kompa gmerem, albo svv a to ze nie masz obecnie wirusa/trojana jest zasluga najprawopodobniej ze jestes za NATem, oraz ze najprawdopodobniej korzystasz z alternatywnej przegladarki np. Firefoxa sprawdzalem rootkitrevealerem... PUSTO spybo- PUSTO ad-aware- PUSTO norton- PUSTO fragmentacja- 2% ogolem na calym hdd.... IE praktycznie wyjebalem... uzywam opery i FF... OE nie ma, jest TB, nie ma GG jest WpKontakt 9spik sie wiesza) w skrucie open source kids generation in da hell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Marzec 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2006 sprawdzalem rootkitrevealerem... PUSTO spybo- PUSTO ad-aware- PUSTO norton- PUSTO rootkitrevealer - nie wykrywa wszystkiego (uzyj lepiej svv albo gmera), spybot search&destroy - nie wykrywa wszystkiego, adaware - nie wykrywa wszystkiego (ale mozna mu wierzyc) norton - nie wykrywa wszystkiego (wiele trojanow/robakow jest niewykrywanych, nie mowiac o rootkitach) - ja na takich maszynach uzywam minimum 3 antywirusow (oczywiscie tylko jeden w tle - NOD32, reszta - online na rzadanie co 2 tygodnie) ...ale dobra koniec tego OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Marzec 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2006 Captive jest całkiem niezły. Gdzieś zobaczyłem, chyba na forum Mandrivy, że Mandriva 2007 już standarowo będzie obsługiwała zapis na NTFS. Przynajmniej takie są plany. Ciekawe czy z Fedorką 6 tak będzie. Bo piątka to chyba już raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Marzec 10, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2006 daniel- ty nieókó czytales zalozenia fedory? nothing with patents and licensing problems Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi