Skocz do zawartości

Captive- Cala Prawda

uosiu

Rekomendowane odpowiedzi

fajne ale w poradniku pownienes uzywac mniej slangowych zwrotow jak np. "szicie" wink.gif

pozatym pytanie marytoryczne (zadalem je w komentarzu ale tutaj chyba lepsze jego miejsce): czy ten przepis poszedl Ci na Windows XP SP2 ?? bo w opisach obslugiwany jest tylko Windows XP SP1

ja NIE mam ZADNYCH lat... i jakos zyje smile.gif dobra administracja systemem czyni cuda smile.gif

mylisz sie cool.gif jestem pewien ze masz juz zainstalowanego jakiegos rootkita ph34r.gif

sprawdz kompa gmerem, albo svv

a to ze nie masz obecnie wirusa/trojana jest zasluga najprawopodobniej ze jestes za NATem, oraz ze najprawdopodobniej korzystasz z alternatywnej przegladarki np. Firefoxa

ja NIE mam ZADNYCH lat... i jakos zyje smile.gif dobra administracja systemem czyni cuda smile.gif

mylisz sie cool.gif jestem pewien ze masz juz zainstalowanego jakiegos rootkita ph34r.gif

sprawdz kompa gmerem, albo svv

a to ze nie masz obecnie wirusa/trojana jest zasluga najprawopodobniej ze jestes za NATem, oraz ze najprawdopodobniej korzystasz z alternatywnej przegladarki np. Firefoxa

sprawdzalem rootkitrevealerem... PUSTO spybo- PUSTO ad-aware- PUSTO norton- PUSTO biggrin.gif fragmentacja- 2% ogolem na calym hdd....

IE praktycznie wyjebalem... uzywam opery i FF... OE nie ma, jest TB, nie ma GG jest WpKontakt 9spik sie wiesza) biggrin.gif

w skrucie open source kids generation in da hell ph34r.gifohmy.gif

sprawdzalem rootkitrevealerem... PUSTO spybo- PUSTO ad-aware- PUSTO norton- PUSTO

rootkitrevealer - nie wykrywa wszystkiego (uzyj lepiej svv albo gmera),

spybot search&destroy - nie wykrywa wszystkiego,

adaware - nie wykrywa wszystkiego (ale mozna mu wierzyc)

norton - nie wykrywa wszystkiego (wiele trojanow/robakow jest niewykrywanych, nie mowiac o rootkitach) - ja na takich maszynach uzywam minimum 3 antywirusow (oczywiscie tylko jeden w tle - NOD32, reszta - online na rzadanie co 2 tygodnie)

...ale dobra koniec tego OT