303_grasnal Napisano Marzec 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2006 Hello. Mam takie glupie pytanie... skad mozna sciagnac instalke IE 6.0 i IE 5.0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Marzec 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2006 Hello. Mam takie glupie pytanie... skad mozna sciagnac instalke IE 6.0 i IE 5.0? ze starych czasopism – najszybciej a tak przy okazji to jest to forum ? narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Marzec 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2006 Jak IE chcesz uruchomić przez Wine , zainstaluj winetools http://www.von-thadden.de/Joachim/WineTools/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Marzec 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2006 http://www.tatanka.com.br/ies4linux/en/instructions/ Tutaj znajdziesz wszystko czego potrzebujesz. Ciekawostka. Na serwerze z którego ściąga się IE jest nawet wersja 1.0. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
303_grasnal Napisano Marzec 12, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2006 Nie rozumiem (_wogóle_ → w ogóle) ORT pytania tomis: nie przejmuj sie, nie kazdy moze byc genialny... p.s. to byl szczyt chamstwa else: dziwna sprawa. znalazlem dwa instalatory: jeden w formie polmegowego pliku ktory otwiera polaczenie ze stronami M$ i sciaga IE, drugi w formie paczki zip. ten pierwszy sobie odpuscilem (chyba szanse zeby przeprowadzil operacje do konca sa na minusie?). natomiast z drugim problem jest taki ze wedlug menadzera archiwow kazda paczka ktora sciagnalem jest uszkodzona. przetestowalem 4. czy to z konsoli czy z gui nie daly sie rozpakowac. dysponuje moze ktos direct linkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Marzec 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2006 A próbowałeś to ies4linux? Tam skrypt ściąga instalatory (normalne i działające - przynajmniej u mnie działa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 (normalne i działające - przynajmniej u mnie działa). A pod C5? Bo przyznam chętnie bym sobie wszystkie trzy zainstalował, na czwórce miałem zainstalowane IE6, innym skytpem i działało tragicznie (szybciej było sprawdzić stronę u sąsiada) czy tu jest choć odrobinę lepiej? Nie chce mi się walczyć z VMware dla takiej głupoty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 Pod FC5 instalowałem tylko IE6 i działa (tylko czasem przymula). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 Faktycznie działa (akceptowalnie), właściwie działają wszystkie trzy oferowane IE (reszty nie sprawdzałem). Jedno ale, stary wine.inf zawiera nieaktualne wpisy odnośnie trzech obiektów i ies4linux powinien być w wersji 2.0beta1 (przynajmniej tak mi wyszło z prób z wcześniejszą konfiguracją). Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi