!Ci Napisano Marzec 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2006 Wiem, ze male szanse, ze bedzie mase odpowiedzi, ale sprobowac moge. Chodzi mi o jakis program, ktory dla danej gramatyki bezkontekstowej wyprowadzi jezyk przez nia generowany. Mam na uczelni takie projekty, a jeden blad oznacza prace niezaliczona.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walwat Napisano Marzec 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2006 O ile dobrze pamiętam to jest taki program, komercyjny niestety, ze swoim debuggerem i obsługujący wiele jezyków. Nazywa sie komodo, sprawdź na stronie programu. walwat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Marzec 15, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2006 Ten program ma wlasnie taka funkcje o ktorej pisalem?? Na moje oko wyglada jak zwykle, kolejne IDE... Masz moze jakies info, linka o tym jak to tam zrobic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walwat Napisano Marzec 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2006 To jest IDE, napisałem, bo zetknąłem się z nim jakiś czas temu, ale sam nie używałem. walwat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
james Napisano Marzec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 Nie wiem, czy chodzi Ci dokłądnie o to, ale może sprawdź JavaCC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Marzec 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2006 To nie bardzo ale dzieki za checi... Juz w sumie po temacie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi