Ar'T Napisano Lipiec 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2004 Poniewaz nie znalazlem Location Code dla mojego miasta na liscie www.weather.com, moze Wiecie jak uzyskac liste wszystkich polskich miast. Bede mogl wtedy znalezc miasto najblizej Słupska. Chyba, ze jest tam kod dla mojego miasta tylko ja nie moge go znalezc PZDRWM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojent Napisano Lipiec 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2004 Art po co ci ten aplet ? Qrdę rusz dupsko i wychyl się za okno żeby zobaczyć jaka jest pogoda A tak poza tym to nie znajdziesz Słupska na 100% Wiesz Słupsk to takie zadupie, dziura zabita d®echami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Lipiec 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2004 Poniewaz nie znalazlem Location Code dla mojego miasta na liscie www.weather.com, moze Wiecie jak uzyskac liste wszystkich polskich miast. Bede mogl wtedy znalezc miasto najblizej Słupska. Chyba, ze jest tam kod dla mojego miasta tylko ja nie moge go znalezc PZDRWM Lista miast Słupska nie ma - masz co najwyżej Koszalin --> PLXX0031 pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi