lamer Napisano Lipiec 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2004 Witam wlasnie rozpoczalem swoja przygode z linuxem, udalo mi sie zainstalowac kilka programow takich jak kadu mplayer, ale nie potrafie zamontowac partucji na ktorej mam windowsa, filmy i mp3, linux ich obecnie nie widzi, watek ten powtarzal sie na forum ale nigdzie nie moge znalesc konkretnych wskazowek (najlepiej krok po kroku). Drugi problem dotyczy karty graficznej, mam rive tnt system ja wykrywa bez problemow, filmy tez chodza, tylko gry sie zacinaja czy jest to spowodowane brakiem jakis dodatkowych sterownikow a jesli tak to gdzie znajde instrukcje ich instalacji, wspomne ze ostatnio zakonczylo sie to ciemnym ekranem i reinstalacja fedory. Z gory dziekuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Lipiec 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2004 Niestety nie wiem jak Ci pomoc, jesli chodzi o zamontowanie dysku w Fat32. Jesli natomiast chodzi o zacinanie sie gier, to temat byl juz na forum poruszany i jest to spowodowane brakiem odpowiednich sterownikow. Znajdziesz je na stronie producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tidnab Napisano Lipiec 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2004 Zawsze szukaj na google a dopiero potem pytaj. http://www.(_linuks_ → Linux) ORT.friko.pl/montowanie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamer Napisano Lipiec 18, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2004 dzieki za link juz sobie poradzilem, sorki za powtarzanie sie w postach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi