stasio Napisano Marzec 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2006 Nie chce żeby mnie ktoś ukrzyżował za poczucie (lub jego brak) humoru... kiedyś dawno byłem w sieci ze znajomym , teraz to ja jestm administratorem sieci,no ale do rzeczy kumpel zrobił cos na serwerze ze w dniu 1 kwietnia serwer zamieniła strony wp z onetem , interie z goglami itp poza tym serwer w momncie wyswietlania stron czy odbierania poczty zamianieła kropkę na emotka i przecinek tez na jakiegoś głupiego emotka... wie moze ktos jak to zrobić? albo moze ktoś ma inny ciekawy pomysł na sieciowy żart na 1 kwietnia? PS. Pokażmy ze linuź też umie zartowac , ale nie tak jak winda ze sie restartuje od niechcenia bo to słaby żarcik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Marzec 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2006 chyba cos z proxy musisz namotac ja bym wyswietlal ze serwer ma ptasia grype, sekunda luzu i powrot do serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasio Napisano Marzec 15, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2006 no ale jak to by zrobić? z tą ptasią grypą? ale tak sobie myslałem i u nas siec jest taka znajomi znajomym i fajnie było by jak by serwer na stronach zamieniał "," na "kur..., a "." na "i chu.... ." cos w stylu "Prezydent pojechał do rosji, tam spotakał sie z miłym przyjeciem jego osoby." "Prezydent pojechał do rosji kurw... , tam spotakał sie z miłym przyjeciem jego osoby i chu... ." to było by extra ale kazdy pomysł jest dobry tylko jak to wykonac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Marzec 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2006 pomysl dobry... zagadam admina akademii medycznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Marzec 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 Mi się wydaje, że squid powinien posiadać takie opcje. sam niedawno pisałem na ćwiczeniach serwer proxy zamieniający słowa, ale działał dość słabo, dlatego nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasio Napisano Marzec 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 no włąsnie właśnie, jak najbardziej zblizamy sie do sedna sprawy ale jak to wykonac, przypomną moze wszystkim ze nie mam we krwi Linuksa ani w moich w moich zyła nie płyna Mbps co najwyżej kbps wiec... pomysły fajne ale czas je realizowac jakoś... no i co temat umarł?? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi