slammer Napisano Marzec 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2006 nie wiem czy było czy też nie w każdym razie podaje tu linka do prawie wszystkich wersji lina link są tu obrazy .iso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Marzec 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2006 Znaczy się co? Chcesz tu linki do kilkuset dystrybucji Linuksa? Po co to komu? Za chwilę będzie nieaktualne. Poza tym w googlu wszystko jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Marzec 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 Tu były. są i będą chyba już zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slammer Napisano Marzec 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 Znaczy się co? Chcesz tu linki do kilkuset dystrybucji Linuksa? Po co to komu? Za chwilę będzie nieaktualne. Poza tym w googlu wszystko jest. Jakbys czytal uwazniej pewnie zauwazylbys malutki szkopuł w swej wypowiedzi. Ja nie chce zadnego linka tylko podaję go tu! Jeśli fedora core 4 jest dla Ciebie nie aktualna to respect 4 you... tu są w miare często dodawane aktualizację. Jeśli bawi Cię szukanie linków po googlu to sobie szukaj, ja podaję tu gotowe rozwiązanie nie chcesz nie kozystaj, ale innym może się przydać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Marzec 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 1. Jak chcesz jakies dystrybucje to mozesz sobie ściągnąć z polskiego serwera ftp://ftp.icm.edu.pl. 2. To jest forum jednej, konkretnej dystrybucji. Mianowicie Fedora Core . Temat wydaje mi sie, że jest do wywalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slammer Napisano Marzec 17, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2006 Jak uważacie, ale miałem dobre intencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Marzec 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2006 Człowieku, to nie jest miejsce na wstawianie linków do obrazów płyt dystrybucji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Marzec 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2006 hmm... na upartego sobie moze pisac co mu sie podoba bo po to jest "ZUPA" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi