Danveld Napisano Lipiec 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2004 Mam problem, ściągałem coś z neta i jakoś dziwnie mi sie zaciął system i dysk non stop pracował. Udało mi sie jakoś zamknąć xy i wpisać poweroff, wyłączył się z błędami. Teraz patrze, że tych plikow nie ma... Jest jakiś program do odzyskiwania danych dla (_linuxa_ → Linuksa) ORT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Lipiec 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2004 Wątpię czy uda Ci się cokolwiek odzyskać - pliki prawdopodobnie nie zapisały się w ogóle na dysku tylko zostały w cache'u Ile masz miejsca wolnego na tej partycji na której próbowałeś je zapisać ? Ile pamięci w komputerze ? Swap'u ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danveld Napisano Lipiec 20, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2004 Dobra, ściągnąłem je od nowa. Miejsca wolnego było wystarczająco, bo 2gb. na kompie mam 255mb ramu a swapu mam 512mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi