Other Napisano Marzec 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 Przed sekundą zainstalowałem ten oto program i już się zauroczyłem (interfejs jest genialny i (_wogóle_ → w ogóle) ORT ). Jednakże nie wiem jak wyświetlić swoją liste z Gadu Gadu :/ "Wyszukałem usługę" Gadulca w opcjach, podałem namiary, nawet przysłało mi wiadomość z Jabbera że liste przesłało, a nie pokazuje :/ Zna się ktoś moze na tym ? PS Ale zamuliłem Nie widziałem działu Programy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Marzec 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 Obsługę gg można w Gajimie uaktywnić poprzez transport na serwerze jabbera. tutaj masz opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Marzec 17, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2006 Thx za linka =] Znasz/cie mże jaieś fajne wtyczki do tego całego Gajima ? Albo rozszerzenia, cos żeby funkcjonalność poszerzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Marzec 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2006 No to poszukaj. Plugins for Gajim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Marzec 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2006 No to poszukaj. Plugins for Gajim Z tego co wiem to chyba coś takiego nie istnieje Zobacz na stronie projektu: http://www.gajim.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Marzec 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2006 Nie ma. Teraz zerknąłem na Googlach i coś za bardzo nie było. Nie wiem. Moze źle szukałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi