Daniello Napisano Marzec 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2006 Jakim programem mogę pisać aplikacje OpenGL za pomocą C++. Zwykły kompilator G++ nie ma takiej mozliwosci. Pod Windą to sie da np. Dev-Cpp. Jakie są pod Linuksa ?? EDIT: Już mam! Jest Borland C++ Builder X Personal pod Linuksa. Miałem go na płycie z KSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano Marzec 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2006 Jak to g++ nie ma takiej opcji jak ją ma?? Trzeba tylko odpowiednie nagłówki dodać, a przed tym odpowiednie paczki devel zainstalowac A do pisania polecam vim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Marzec 18, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2006 Ma ?? Wpisywałem nagłówki w #include do OpenGL, ale nic to nie poskutkowało. Pewnie nie mam tych pakietów dodaktkowych....Mozesz mi powiedzieć jak brzmi ten pakiet ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2006 Nie tylko nagłówki są potrzebne. Wymagane jest jeszcze odpowiednie wywołanie g++. http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...5533;entry17826 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Marzec 19, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2006 Dzięki wielkie za fatygę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Mozesz sie tez dopasc do QT. Jest tam szablon do tworzenia aplikacji wykorzystujacych OpenGL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi