Daniello Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Chciałbym przetłumaczyć kilka poprzednich artykułów na język polski i nie wiem jak. Założyłem przed chwilą konto na FedoraNEWS.org, ale nie wiem co dalej mam robić. Pomóżcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 O Była umowa że Zuk87 rozsyła nam to co mamy dłumaczyć i on potem to umieszcza. A ty jakeis konta zakłądasz .. nie mam pytań :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Marzec 20, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 O Była umowa że Zuk87 rozsyła nam to co mamy dłumaczyć i on potem to umieszcza. A ty jakeis konta zakłądasz .. nie mam pytań :/ Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Chciałbym przetłumaczyć kilka poprzednich artykułów na język polski i nie wiem jak. Założyłem przed chwilą konto na FedoraNEWS.org, ale nie wiem co dalej mam robić. Pomóżcie! Możesz wyjaśnić mi jak to zrobiłeś? Mi konto założył pan Chung, ciekawe co Ty załóżyłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Możesz wyjaśnić mi jak to zrobiłeś? Mi konto założył pan Chung, ciekawe co Ty załóżyłeś... Pewnie konto na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi