knapik Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 A moze sam edit plus jest pod (_linuxa_ → Linuksa) ORT? Bardzo sie przyzwyczailem do tego programu Co byscie polecali z tego typu programow (do edycji plikow np. php) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Bluefish'a polecam. Myślę, że spełni twoje oczekiwania. Bluefish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Kwrite, jak ci sie edit+ podonba to uzyj wine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Ja zawsze ucząc się korzystam z mało funkcjonalnych rozwiązań (gedit ew. kate). Ładnie kolorują składnię, brak innych funkcji wymusza na mnie zwiększenie stopnia zrozumienia kodu. Jeśli chodzi o php to najczęściej używałem Bluefish'a, jednak lubiał się zawiesić. Dlatego ostatnio bawiłem się Quatną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puchatek_nerwus Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 vim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knapik Napisano Marzec 21, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Dzieki panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pp5585 Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 xemacs - ale to duzy sprzet, oczywiscie nei musisz wszytskiego wykozystywac SciTE - ale nie sadze ze jest w pakiecie standardowym raczej trzeba go doinstalowac Kate - mily i przyjemny edytorek Notepad2 - jets tez ok pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi