bart119 Napisano Marzec 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2006 Dziwne ale nie mogę uruchomić "poziom bezpieczeństwa". Mam FC4, wczoraj wylączyłem firewall, a potem włączyłem. Ale dziś już nie mogę wejść w poziom bezpieczeństwa. Co mogę zrobić by to znowu działało? Czy mogę jakoś inaczej wyłączyć firewall? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake Napisano Marzec 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2006 service iptables stop Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart119 Napisano Marzec 23, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2006 Tylko gdzie mam to wpisać w konsole?? bo nie dział jako root też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake Napisano Marzec 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2006 przełącz się na roota su - (ten minusik jest ważny ) i teraz to wpisz na konsoli mozesz też tak : /etc/init.d/iptables stop Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart119 Napisano Marzec 23, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2006 Dzieki jest gucio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi