wklaczynski Napisano Marzec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2006 Posaidam Acer AS5002 i FC5, mam problem z uśpieniem lub hibernacją, wchodzi w stan uśpienia lub hibernacji ale przy prubie budzenia są problemy, widać jak działa komputer i dysk, myszka tylko ekran nic nie wyświetla! Coś można ustawić aby to ruszyło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walwat Napisano Marzec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2006 Problem jest pewnie w monitorze (ja na swoim Ijama) też miałem podobnie, ale nie w fedorze, tylko w innej distro. Pomagało wyłączenie i włączenie zasilania monitora. Sprawdź ustawienia w Centrum Sterowania-Urządzenia Peryferyjne-Ekran-Zarządzanie Energią (to dla KDE). walwat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Marzec 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2006 Posaidam Acer AS5002 Problem jest pewnie w monitorze (ja na swoim Ijama) też miałem podobnie, ale nie w fedorze, tylko w innej distro. Pomagało wyłączenie i włączenie zasilania monitora. A jak chcesz to zrobić w laptopie ?? Miałem to samo w OmniBook XE3. Czasem się wybudzał (z suspend) a czasem nie Będę instalował na moim Dell'u ale pewnie będzie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi