uosiu Napisano Marzec 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2006 Poszukuje mp3 z nagranym dzwiekiem syreny z karetki pogotowia... ma moze takie cos jak wykombinowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walwat Napisano Marzec 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2006 Połóż się na ulicy i udawaj nieżywego, a w kieszani dyktafon... To będą kolejne etapy twoich emocji walwat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Marzec 29, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2006 nie masz nic? ja na serio potrzebuje tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2006 Porzycz od kumpla GTA, zabij kolesia, poczekaj chwilę, weź sobię karetkę i naciśnij tab. Zabrzmi piękna syrena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Marzec 29, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2006 tez mi to wpadlo do glowy. tylko jak ja ta muze zgram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2006 tez mi to wpadlo do glowy. tylko jak ja ta muze zgram kabelek jack to jack. Koszt 2 złote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Marzec 29, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2006 wiesz jaki jest farmazon? sproboje to zgrac na komorke ale jakosci nie gwarantuje.... w GTA VC nagralem takie cos http://rapidshare.de/files/16743415/karetka.mp3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Marzec 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2006 Heh niezłe, ale do czego ci to jest potrzebne, jeśli można spytać oczywiście ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walwat Napisano Marzec 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2006 Ale z ciebie leń - pełno jest tego w sieci, choćby http://www.nathansheldon.com/xp-80/patches.html walwat PS poprzednio żartowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Marzec 30, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2006 potrzebowalem na przedstawienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi