Przemorek Napisano Grudzień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2005 Witam Męczyłem się od tygodnia ,przegooglowałem (prawie)wszystko na temat neostrady pod FC4,niestety nie znalazlem nic , jednak cos mnie tkneło i wyłączyłem SELinux,jak reką odjoł bez problemu przy odpalaniu systemu odpala się neo.Teraz mam pytanie jaka zależność w SELinuksie powoduje blokowanie automatycznego połaczenia.Dodam że przy załączonym SELinuksie było połączenie ,ale uruchamiane z komendy.Może ktoś już spotkał się z tym i się podzieli jak ustawić SELinuksa ,by przepuszczał połaczenie przy uruchamianiu systemu.Jeszcze wspomne że modem to Sagem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jm426 Napisano Grudzień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2005 dzieki za podpowiedz bo tez caly dzien stracilem na domyslaniu sie dlaczego nie chce dzialac podczas uruchamiania systemu i sie poddalem jedynie co wymyslilem to zrobilem aktywator ze startadsl wrzucony do "programy startowe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi