kubek Napisano Listopad 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2005 Sorki za głupie pytanie ale zastanawiam sie czy te sterowniki nvidii mają do ustawiania takie opcje jak w przypadku windowsa - np klonowanie obrazu, itd. Gdzie to ustawić ?? w gnomie nie dodał mi żadnej opcji do ustawiania tych parametrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2005 ftp://download.nvidia.com/XFree86/Linux-x...7676/README.txt /etc/X11/xorg.conf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek Napisano Listopad 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2005 Bardziej miałem nadzieję że jest jakiś graficzny program do ustawiania tych parametrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wachu0809 Napisano Listopad 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2005 nvidia-settings ale narzedzie graficzne jest bardzo okrojone z mozliwosci ustawien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek Napisano Listopad 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2005 Ano własnie o to mi chodziło, dzięki. Rzeczywiście mało ma ustawień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi