wyksztalcioch Napisano Listopad 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2007 Witam! Mam problem z programem wireshark. Zainstalowałem go yum-em w wersji wireshark.i386 0:0.99.6-3.fc8, jednak po zakończeniu instalacji nie pojawił mi się on w menu Aplikacje. Nie działa też polecenie wireshark, które zdaje się, powinno uruchamiać program. O co może chodzić i jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalashnikov Napisano Listopad 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2007 Powinieneś doinstalować jeszcze GUI programu czyli wireshark-gnome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyksztalcioch Napisano Listopad 19, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2007 Powinieneś doinstalować jeszcze GUI programu czyli wireshark-gnome Wielkie dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Listopad 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2007 Jak ja tego nie zauważyłem przy yum search wireshark? Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi