Wafel Napisano Luty 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2004 Nie wiem czy wiecie ale instieje bardzo fajna stronka http://www.lynucs.org/ możecie na niej zamieszczać wydiki swoich pullpitów. te są moje: starsza: http://www.lynucs.org/index.php?screen_id=...9d2a06&p=screen nowsza: http://www.lynucs.org/index.php?screen_id=...57b4cc&p=screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Jerzy Napisano Luty 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2004 Szczególnie ładny jest drugi pulpit. Masz może adres rzeczywisty (o ile ma 18 lat) :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2004 T adziewczyna grała w jakimś serial Jezioro marzeń jesli si enei myle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Luty 14, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2004 skins.be - stąd są obie tapetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2004 A ja od jakiegoś już czasu chciałbym się dowiedzieć, czym (jaki progs) pokazuje to okno z info z obciążeniu procka i zajętości dysku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Luty 14, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2004 tmon - superkarmaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Slawek Napisano Luty 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2004 co prawda OT ale w miare wyjaśnienia ta dziewczynka to 26 letnia Katherine Noelle Holmes inaczej (Kati Holmes), zdjęcie pochodzi z czasów Dawson Creek (jezioro marzeń) ale ona i tak wyglada tak młodo wystarczy popatrzeć na filmik Cudowni chłopcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Slawek Napisano Luty 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2004 adresu nie mam ale cos znalazłem http://www.simplykatie.com/ z domu bym nie wyrzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Luty 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2004 A ja od jakiegoś już czasu chciałbym się dowiedzieć, czym (jaki progs) pokazuje to okno z info z obciążeniu procka i zajętości dysku? a ja Ci w takim razie proponuję (i namawiam )zajrzeć tu ---> jeżeli lubisz GNOME :mrgreen: PS (bo jak nie lubisz to na pewno polubisz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Luty 16, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2004 Gnome jest beeeeee!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Luty 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2004 Gnome jest beeeeee!! :shock: ... a KDE jes XP .... fuuuu ...... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Luty 16, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2004 XP?? to skrót od extremly perfect?? bo jeśli tak to pasuje do KDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YarZon Napisano Marzec 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2004 A ja od jakiegoś już czasu chciałbym się dowiedzieć, czym (jaki progs) pokazuje to okno z info z obciążeniu procka i zajętości dysku? a ja Ci w takim razie proponuję (i namawiam )zajrzeć tu ---> jeżeli lubisz GNOME :mrgreen: PS (bo jak nie lubisz to na pewno polubisz ) Witam, Mogłby mnie ktoś oświecić i powiedzieć jak tego używać? Sciągnąłem rpm i zainstalowalem. Co dalej? Bo ja zielony jeszcze jestem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tidnab Napisano Marzec 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2004 Witam,Mogłby mnie ktoś oświecić i powiedzieć jak tego używać? Sciągnąłem rpm i zainstalowalem. Co dalej? Bo ja zielony jeszcze jestem :/ Hmm moze: startx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Marzec 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2004 Witam, Mogłby mnie ktoś oświecić i powiedzieć jak tego używać? Sciągnąłem rpm i zainstalowalem. Co dalej? Bo ja zielony jeszcze jestem :/ sciągasz co tam chcesz, potem najlepiej rozpakuj i skopiuj do katalogu ~/.gdesklets następnie instalujesz, np. klikając w mc w (przykładowo): Install_GoodWeather_Sensor.bin potem odpalasz (przykładowo): $ gdesklets .gdesklets/GoodWeather/GoodWeather.display interesują Cię wszyskie pliczki z rozszerzeniem .display Pamiętaj że: *niektóre 'zabawki' - nie działają (przeważ jest to spowodowane posiadaniem nieaktualizownego sensora lub.... *do odpalenia niektórych 'zabawek' potrzebujesz zainstalowania innych sensorów (np. ikon) musisz pogrzebać i poeksperymentować PS. ja Ci na początek polecam wszystkie 'zabawki' z końcówką 0.1.4 :mrgreen: pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi