Wafel Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 Nie wiem czy wiecie ale instieje bardzo fajna stronka http://www.lynucs.org/ możecie na niej zamieszczać wydiki swoich pullpitów. te są moje: starsza: http://www.lynucs.org/index.php?screen_id=...9d2a06&p=screen nowsza: http://www.lynucs.org/index.php?screen_id=...57b4cc&p=screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
@Jerzy Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 Szczególnie ładny jest drugi pulpit. Masz może adres rzeczywisty (o ile ma 18 lat) :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 T adziewczyna grała w jakimś serial Jezioro marzeń jesli si enei myle . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wafel Posted February 14, 2004 Author Report Share Posted February 14, 2004 skins.be - stąd są obie tapetki Link to comment Share on other sites More sharing options...
lszk Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 A ja od jakiegoś już czasu chciałbym się dowiedzieć, czym (jaki progs) pokazuje to okno z info z obciążeniu procka i zajętości dysku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wafel Posted February 14, 2004 Author Report Share Posted February 14, 2004 tmon - superkarmaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Slawek Posted February 16, 2004 Report Share Posted February 16, 2004 co prawda OT ale w miare wyjaśnienia ta dziewczynka to 26 letnia Katherine Noelle Holmes inaczej (Kati Holmes), zdjęcie pochodzi z czasów Dawson Creek (jezioro marzeń) ale ona i tak wyglada tak młodo wystarczy popatrzeć na filmik Cudowni chłopcy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Slawek Posted February 16, 2004 Report Share Posted February 16, 2004 adresu nie mam ale cos znalazłem http://www.simplykatie.com/ z domu bym nie wyrzucił Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcYr Posted February 16, 2004 Report Share Posted February 16, 2004 A ja od jakiegoś już czasu chciałbym się dowiedzieć, czym (jaki progs) pokazuje to okno z info z obciążeniu procka i zajętości dysku? a ja Ci w takim razie proponuję (i namawiam )zajrzeć tu ---> jeżeli lubisz GNOME :mrgreen: PS (bo jak nie lubisz to na pewno polubisz ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wafel Posted February 16, 2004 Author Report Share Posted February 16, 2004 Gnome jest beeeeee!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcYr Posted February 16, 2004 Report Share Posted February 16, 2004 Gnome jest beeeeee!! :shock: ... a KDE jes XP .... fuuuu ...... :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wafel Posted February 16, 2004 Author Report Share Posted February 16, 2004 XP?? to skrót od extremly perfect?? bo jeśli tak to pasuje do KDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
YarZon Posted March 9, 2004 Report Share Posted March 9, 2004 A ja od jakiegoś już czasu chciałbym się dowiedzieć, czym (jaki progs) pokazuje to okno z info z obciążeniu procka i zajętości dysku? a ja Ci w takim razie proponuję (i namawiam )zajrzeć tu ---> jeżeli lubisz GNOME :mrgreen: PS (bo jak nie lubisz to na pewno polubisz ) Witam, Mogłby mnie ktoś oświecić i powiedzieć jak tego używać? Sciągnąłem rpm i zainstalowalem. Co dalej? Bo ja zielony jeszcze jestem :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tidnab Posted March 9, 2004 Report Share Posted March 9, 2004 Witam,Mogłby mnie ktoś oświecić i powiedzieć jak tego używać? Sciągnąłem rpm i zainstalowalem. Co dalej? Bo ja zielony jeszcze jestem :/ Hmm moze: startx Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcYr Posted March 9, 2004 Report Share Posted March 9, 2004 Witam, Mogłby mnie ktoś oświecić i powiedzieć jak tego używać? Sciągnąłem rpm i zainstalowalem. Co dalej? Bo ja zielony jeszcze jestem :/ sciągasz co tam chcesz, potem najlepiej rozpakuj i skopiuj do katalogu ~/.gdesklets następnie instalujesz, np. klikając w mc w (przykładowo): Install_GoodWeather_Sensor.bin potem odpalasz (przykładowo): $ gdesklets .gdesklets/GoodWeather/GoodWeather.display interesują Cię wszyskie pliczki z rozszerzeniem .display Pamiętaj że: *niektóre 'zabawki' - nie działają (przeważ jest to spowodowane posiadaniem nieaktualizownego sensora lub.... *do odpalenia niektórych 'zabawek' potrzebujesz zainstalowania innych sensorów (np. ikon) musisz pogrzebać i poeksperymentować PS. ja Ci na początek polecam wszystkie 'zabawki' z końcówką 0.1.4 :mrgreen: pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts