h4ck3r Napisano Styczeń 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2009 Przy montowaniu /dev/VolGroup00/home do /home wszystko z katalogu /home co było wcześniej znika. aktualnie mam taki kod, by zamontować dysk logiczny: mount /dev/VolGroup00/home /home Co mam zrobić żeby zachowywało wszystko co jest w folderze? Proszę o szybką i z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Styczeń 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2009 IMO się nie da. To normalne zachowanie, że pliki w punkcie montowania są "chowane" po podłączeniu systemu plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4ck3r Napisano Styczeń 26, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2009 Też tak myślałem, ale wolałem się upewnić. Dziękuję za odpowiedź i życzę miłej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Styczeń 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2009 Po prostu montuj to w jakimś katalogu w /home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek_M Napisano Kwiecień 7, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2009 hej a jak w ogóle montujesz LVM? Bo ja jakoś nie mogę tego znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi