lysyr Napisano Marzec 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2006 Witam, mam problem z evolution, moze nie jestem pedantem, ale strasznie mnie to wkurza. Otoz chodzi o to ze evolution wiekszosc swoich "wewnetrznych" ikon nie wyswietla, zamiast tego mam ikony w stylu bialego papieru z czerwonym xem moze ktos mial podobny problem i wie jak to naprawic? wiem ze evolution bazuje na gtk wiec nawet sie wysylilem i zainstalowalem GTK style & fonts ale niestety bez skutku ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yacula Napisano Kwiecień 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2006 Nie jestes sam. Wlasnie zainstalowalem FC5 i dotknelo mnie to samo nieszczescie. Ktos wie co z tym zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Kwiecień 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2006 może po prostu wywalcie evolution i zainstalujcie jeszcze raz. Sposób może prymitywny ale czasem działa na takie problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yacula Napisano Kwiecień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2006 Przyczyna jest aktualizacja gnome-icon-theme z 2.12.1-2 na 2.14.2-1. Trzeba wrocic do porzedniej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi