mir_as Napisano Lipiec 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2004 Chcę pobrać obras iso dvd fedora-core z ftp i mam problem. Wget obsługuje pliki do 2Gb, Ncftp wypisuje mi taką komendę "server said: FC2-i386-DVD.iso: Value too large for defined data type" i nie bardzo wiem jak sobie z tym poradzić. Prosze o pomoc, ale jestem początkującym uzytkownikiem i mam dostęp do serwera (_linuxa_ → Linuksa) ORT tylko przez ssh i pod konsolą. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackass Napisano Sierpień 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 5, 2004 Mam rozumieć że pod Xami zciąganie odpada więc: jeżeli zciągasz z ftp możesz sprubować mget, gftp, tylko nie wiem czy mają one opcje wznawiania więc sam musisz poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krissssssssss Napisano Sierpień 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2004 a skad sciagasz fedore 2 jako DVD mozesz podac adres tez bym chial miec dvd z fedorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackass Napisano Sierpień 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2004 iso fedory na DVD można zciągnąć z głównego serwera http://download.fedora.redhat.com/pub/fedo...C2-i386-DVD.iso lub z jakiegoś mirrora. Nazwa tego iso to FC2-i386-DVD.iso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krissssssssss Napisano Sierpień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2004 ale to jest jakies 75 MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackass Napisano Sierpień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2004 ftp://sunsite.icm.edu.pl/pub/Linux/fedora...C2-i386-DVD.iso ma jakieś 4 Giga wię to chyba DVD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi