okay11 Napisano Kwiecień 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2006 wedlug faq skonfigurowalem yum....potem z repozytorium (zgodnie zpoleceniem jednego z Was) zainstalowalem xmms i pakiet do obslugi mp3 przez xmms......problem w tym ze nie wiem gdzie jest ten program w moim systemie ani jak sie do niego dostac....jak moge dojsc i zobaczyc te okienko przypominajace winamp...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walwat Napisano Kwiecień 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2006 Jak zaistalowałeś to masz. Może nie ma tylko ikony, albo ukryła się pod nazwą Odtwarzacz dźwięku w Multimediach. Zawsze możesz sobie ikone dodać, a tymczasem program uruchom z opcji "wykonaj polecenie" i wpisz xmms. walwat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2006 ......problem w tym ze nie wiem gdzie jest ten program w moim systemie ani jak sie do niego dostac.... zobaczysz na pewno jest, osobiście wolę inne ale xine kaffeine kplayer vlc http://stanton-finley.net/fedora_core_5_in...ml#Installation Zainstaluj “codec” potem yum update i powinien się pojawić “Odtwarzacz dźwięku” też na początku tylko z konsoli odpalałem , pewnie czegoś nie do instalowałem Narka rpm -qa | grep xmms xmms-1.2.10-22.fc5 xmms-flac-1.1.2-26.fc5 xmms-mp3-1.2.10-3.lvn5 też tak miałem - ale juz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi