dj_oko Napisano Kwiecień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2006 Usiłuje nagrać CD- Audio i nijak mi to nie wychodzi. Przy próbie nagrania wyskakuje mi: "Z twoją wersją cdrtools tylko "czyste" płyty CD można kopiowac w locie." Czyli nie da sie tak z CD-Audio. Muszę jakoś nagrać CD-Audio pod Linuksem! Help... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webon Napisano Kwiecień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2006 zobacz program k3b ale o ile dobrze zrozumiałem to chyba musisz zrobić obraz płyty audio a pozniej ją nagrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Kwiecień 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2006 Nie o to chodzi. Chodzi o zwykłą opcje "kopiuj dysk". XCDRoast się buntuje, a bawienie sie z cdrecord, mkisofs i sox mnie wyprowadza z równowagi... K3B jest mi trochę nie na rekę, raczej cos bardziej gnomiatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Kwiecień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2006 Nie o to chodzi. Chodzi o zwykłą opcje "kopiuj dysk". XCDRoast się buntuje, a bawienie sie z cdrecord, mkisofs i sox mnie wyprowadza z równowagi... K3B jest mi trochę nie na rekę, raczej cos bardziej gnomiatego Polecam gnomebaker. Lubię go. yum install gnomebaker albo yum install gnome-baker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi