kamillys Napisano Kwiecień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2006 Zauważyłem coś dziwnego. Nagle zaczełu mi znikać paski z GNOME, pojedyńcze okna, ale ikony na pulpicie są. Znikają jak przełączam okna. Dziwne zachowanie nieprawdaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizkid Napisano Kwiecień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2006 Muszę powiedzieć, że na FC5 też mam takie objawy. Wprawdzie nie dzieje się to zbyt często, ale bywa irytujące. Przypuszczam, że to może byc jakaś drobna niedoskonałość... Aha. Jeśli znikają to konkretne aplikacje, z oknami chyba jeszcze się nie zdarzyło. Najczęściej znikają u mnie Firefox/aMule/Kadu... Czasami blokuje się też przełączanie pomiędzy pulpitami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Kwiecień 3, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2006 reboot pomógł. Za bardzo się przeraziłem. Ale na szczęście jest w porządalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi