neutron Napisano Kwiecień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2006 Cześć Proszę się nie śmiać i nie robić sobie jaj bo spawa pewnie jest prosta ale dla mnie trudna bo nigdy nie konfigurowałem sieci bezprzewodowej pod jakimkolwiek linuxem. Mam laptopa z kartą sieciową Intel® PRO/Wireless 2200BG Network Connection na którym stoi Fedora Core 4. Co teraz trzeba zrobić żeby sieć mi działała? Jak już wspomniałem sieci WiFi nigdy nie konfigurowałem więc prosiłbym o dokładny opis jak to zrobić krok po kroku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano Kwiecień 3, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2006 Znam, szukałem i to co znalazłem nie działało, więc dlatego pytam. Ty najwyraźniej nie masz nic do powiedzenia i też nic na ten temat nie wiesz, więc twój komentarz jest zbyteczny i trąci buractwem. miłego wieczoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Kwiecień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2006 http://forum.fedora.pl/index.php?act=Searc...ighlite=ipw2200 A poza tym neutron: takie komentarze jak Twoje również są zbyteczne. Chodzi o to, że nie chcemy na forum kłótni. Miłego korzystania z wireless Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi