DrVit Napisano Styczeń 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2004 Byłem leniwy i wykorzystałem - konstruct ...... cd kde/meta make install i - tak około czterech godzin sie ściągało i kompilowało. Wszystko to z poziomu root'a, zeby uniknąć problemów. Się skompilowało, zainstalowało. Zrestartowałem maszynę i ? KDE 3.1.4..... Znowu czegoś nie wiem i czuję się mocno niedowartościowany.. anybody help? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2004 A nie lepiej ściągnąć paczki z kde 3.2 i je zainstalować? Przynajmniej nie trwa to tak długo i wszystko chodzi wporzo już po ponownym zalogowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrVit Napisano Luty 27, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2004 A nie lepiej ściągnąć paczki z kde 3.2 i je zainstalować? Przynajmniej nie trwa to tak długo i wszystko chodzi wporzo już po ponownym zalogowaniu. ściągnąłem wszystkie rpm'y i zainstalowałem. jest niezłe. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi