booba Napisano Kwiecień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2006 Hej! Wie ktoś może z jakiej stronki można ściągnąć sobie klasyczne ikony Gnome'a? Chodzi mi o format PNG żeby Łyndołz je 'czytał' bo chce sobie XP'ka upodobnić do Gnome'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Kwiecień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2006 GNOME Art Nie wiem cd. formatu, ale zawsze mozna przekonwertować. "Klasyczne" ikony, czyli te z GNOME 1.x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booba Napisano Kwiecień 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2006 Iiiihaaaa... a oto efekt http://www.bartart.freehost.pl/pulpit.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2006 A nie możesz sobie tych ikon skopiować z Fedory? Nie wiem, gdzie je tam gnome trzyma, ale sprawdz w /usr/share/pixmaps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Kwiecień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2006 A nie możesz sobie tych ikon skopiować z Fedory? Nie wiem, gdzie je tam gnome trzyma, ale sprawdz w /usr/share/pixmaps. Podłączę si ę. U mnie w tym katalogu jest czystka cholera czy ktoś mógłby podać jakąś ścieżkę gdzie są ikony Gnome?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Kwiecień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2006 A nie możesz sobie tych ikon skopiować z Fedory? Nie wiem, gdzie je tam gnome trzyma, ale sprawdz w /usr/share/pixmaps. Podłączę si ę. U mnie w tym katalogu jest czystka cholera czy ktoś mógłby podać jakąś ścieżkę gdzie są ikony Gnome?? /usr/share/icons/gnome/ ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Kwiecień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2006 (edytowane) Generalnie wszystko leci do /usr/share/pixmaps(/gnome) (gdzie jest (gdzie jest (_niema_ → nie ma) ORTły syf, potwierdzam). Instalując nowe motywy i motywiki lądują one w ~/.icons i ~/.themes . Trzeba poszukać... albo ściągnąć pakę ikon z GNOME Art i po kłopocie :-) Czyżby forum wykrywało wyraz "n i e m a ł y" jako ORT ?? No, no... Edytowane Kwiecień 4, 2006 przez dj_oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi