kubek Napisano Kwiecień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2006 Witam Możecie podpowiedzieć co zainstalować żeby poprawnie oglądać filmiki ze stron?? Firefox mi brzęczał że nie mam odpowiedniego pluginu. Zainstalowałem dodatek mozilla-vlc i jak otworzę jakąkolwiek stronę to mi firefox wylatuje z pamięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizkid Napisano Kwiecień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2006 Z tego co mi wiadomo to mplayer posiada takie pluginy, które umożliwiają oglądanie filmików w FF. Sam z tego korzystam. mplayerplug-in-rm.so pliki real media mplayerplug-in-wmp.so pliki windows media mplayerplug-in-qt.so pliki quick time media mplayerplug-in-gmp.so Google VLC mplayerplug-in.so mpeg, divix, itd itp jedyne które u mnie nie działają tak jak należy to te od windows media (mam tylko dźwięk, ale pewnie trzeba w tym cos pogrzebać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek Napisano Kwiecień 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2006 Juz zadziałało. Uf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Kwiecień 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2006 Witam, Polecam tą wtyczkę https://addons.mozilla.org/extensions/morei...info.php?id=446 Więcej możliwości. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi