R_Przemek Napisano Kwiecień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2006 Witam Z pewnych przyszyn musiałem przez jakiś czas pracować na komputerze z instalniętym WinXP... przy odbieraniu poczty korzystałem z Mozilla Thunderbird.. i teraz mam pytanie, jak mogę wszystkie informacje z tego programu przenieść na inny komputer z instalniętą FC5. ?? (pisząc wszystkie dane miałem na myśli wszystkie meile, i adresy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Kwiecień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2006 Z adresami nie będzie problemu, kopiujesz tylko plik o nazwie abook.mab. Z mailami powinno być podobnie, jak skopiujesz odpowiednie foldery to powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XAL Napisano Kwiecień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2006 tak, to załatwi sprawę, chyba ze na serwerze masz wszystkie dane jeszcze zapisane, to przy łaczeniu się w FC5 samo pobierze foldery wszystkie, i maile, adresów chyba niestety nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi