jacekph Napisano Kwiecień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2006 Witam wszystkich. Nie wiem, może okażę się ignorantem, ale niestety dziś poddałem się. po zainstalowaniu FC4 poprzez net (był problem z instalacją z napędu optycznego) nie jest widoczny napęd. Problem z instalacą z płyty polegał na tym, że ... Na początku wszystko szło ok, tzn. komputer zbootował się z płyty i w momencie wyboru skąd ma pobrać pliki do instalacji, po wyborze napędu CD stwierdził, że nie posiada odpowiedniego sterownika (nie mam pojęcia co o tym myśleć). Posiadam napęd 'LITEON SHW-16H5S'. Jeśli ma ktoś jakieś sugestie i pomysły będę szczerze wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2006 CD stwierdził, że nie posiada odpowiedniego sterownika (nie mam pojęcia co o tym myśleć). Posiadam napęd 'LITEON SHW-16H5S'. Po takim opisie nic nie wiadomo czy sam napęd szwankuje czy płyta jest źle nagrana , sprawdź RW na innym sprzęcie – przynajmniej puść sprawdzanie poprawności nagrania iso tzw “mediacheck” jest na samym początku instalacji Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekph Napisano Kwiecień 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2006 Napęd jest OK, działa. Pod RH9 nie było najmniejszych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2006 A płyty są dobre? Sumy kontrolne sprawdziłęś? Mediachecka wykonałeś i płyty go przeszły? Co dokładnie wypisał przy tym rzekomym braku steru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi