mar3z Napisano Kwiecień 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2006 Gdy miałem Ubuntu wszystko chodziło ok. Przesiadłem się na FC5 i teraz: Gdy używam kurnik.pl i gram w szachy jest tam opcja użyj dźwięku gdy twój ruch. Mam to wszystko pozaznaczane i nie działa. Java zainstalowana poprawnie zrobiłem testy i jest ok. Dźwięki różne inne poprzez mplayerplug-in czyli muzyka, video są odtwarzane. Co mam zrobić czy może ktoś wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Kwiecień 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2006 Sproboj przed otwarciem przegladarki wpisac w konsoli killall artsd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar3z Napisano Kwiecień 5, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2006 nic nie pomogło [root@localhost marcin]# killall artsd artsd: nie zabito żadnego procesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Kwiecień 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2006 Sproboj przed otwarciem przegladarki wpisac w konsoli killall artsd O ile wiem to artsd to przeżytek nie używany domyślnie w Fedorze. Nawet twórcy KDE myślą o zmianie tego dziadostwa na coś innego. Od tych klocków jest gstreamer. Może trzeba javę przestroić na gstreamera jakoś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Kwiecień 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2006 Przyłączam sie do pytania. Flash - dźwięk działa, mplayerplugin - też Ale dźwięki w Javie - nie... :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ps2062 Napisano Luty 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2008 Ja też potwierdzam ze jest taki problem ale tyle co pamietam to od dawna jest brak dzwieku w innych dystryb. tez np auroksi to chyba jednak problem javy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanji Napisano Luty 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2008 Ja robię: modprobe pcspkr Co prawda, to nie Dolby Digital 5.1, ale kolejki nie przegapię. A jak zrobić to na głośnikach, to już sam jestem ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi