MitS Napisano Kwiecień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2006 Witam! Jak można ustawić wielkość napisów w Xine ?? Próbowałem różnymi sposobami, lecz się nie udałoi ... bo standardowo są małe napisy a chciałbym ustawić np. wielkość 22pt Jak tego dokonać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Kwiecień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2006 Z tego co pamiętam to trzeba zmienić w opcjach na "Master of ..." i wtedy otrzymujemy możliwość większej konfiguracji xine, w tym wielkości napisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Kwiecień 6, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2006 hmmm ... nigdzie tej opcji nie mogę znaleźć ... Może poda ktoś coś więcej ... Jak wchodzę w ustawienia->konfiguracja to mam zablokowaną możliwość konfiguracji: * dxr3 * decoder * video * ul Co mam robić ??? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Kwiecień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2006 hmmm ... nigdzie tej opcji nie mogę znaleźć ... Może poda ktoś coś więcej ... W ustawieniach zakładka "gui" i szukaj beginner, zmień na Master of the known universe i wszystkie opcje zostaną odblokowane. Voila! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Kwiecień 6, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2006 ok thx za pokazanie mi jak się te opcje odblokowuje, ale szukałem na różnych zakładkach tej opcji to powiększania napisów i niestety nie znalazłem. Powiedz mi na jakiej zakładce to jest ... bo albno jestem ślepy albo tego nie ma :] Ale chyba to pierwsze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Kwiecień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2006 Wilkość To słówko pochodzi od wilka(ang. wolf) ? Coś jest bardziej "wilczaste" Tak jakoś mi się w oczy rzuciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Kwiecień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2006 Powiedz mi na jakiej zakładce to jest ... bo albno jestem ślepy albo tego nie ma :] Ale chyba to pierwsze. Pozdrawiam Zakładka subtitles (nawet logiczne, nie? o napisy w końcu chodzi....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi