...>>udzior<<... Napisano Kwiecień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2006 Witam, Używam CentOS`a 4 (klonik RedHat 4) - i problem polega na tym, iz menadzer okien (tak mysle) nie pamieta pozycji i wielkosci otwieranych okien. Za kazdym razem musze przesuwac i powiekszac wymiary - meczace to jest strasznie. Nie wiem czy to jest wynik bledu w Gnome (2.8) , czy tez taki problem wystepuje tylko u mnie. Pytam dlatego, iż uzywana przeze mnie wersja CentOS`a (RedHat 4) bazuje na Fedorze 3. Moze ktos z was mial podoby problem i jak sie go pozbyl. .. aha jeszcze jedno - po zainstalowaniu nowego programu i umieszczeniu jego ikon w menu - z chwila uruchomienia Nautilusa (albo np: zarzadcy archiwow) nastepuje "pad" dolnego panelu - poza tym jest on stabilny i nie powoduje zadnych problemow. Nie biore oczywiscie pod uwage zmiany na nowsza wersje Gnome (2.14) - nie chce sie bawic w kompilacje ze zrodel. Prawdopodobnie nowa wersja RedHat ma ukazac sie pod koniec roku, ale do tego czasu nic nie bede zmieniac w Base systemu. Z gory ThX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi