wookash_x Napisano Lipiec 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2004 Witam Mam taki oto problem, otóż nie mogę zalogować się do czata, jave zainstalowałem i w Mozilli w about: plugins jave widać. Internet mam po proxy, a przy próbie zalogowania się do czata wyskakuje taki komunikat: Wykryto problemy z podłączeniem się do serwera Czata serwisu czat.wp.pl. Jeśli problemy te uniemożliwiają podłączenie sie do czata proszę sprawdzić czy lokalna sieć komputerowa pozwala na podłączenie się do hosta: czati1.wp.pl na porty: 5579 Gdzie mogę ustawić ten port?? Jak to sprawdzić? Gdzie? Komputer który udostępnia swoje połączenie chodzi pod windą, program Analog Proxy lub cos o podobnej nazwie Jeśli ktoś wie co z tym zrobić to z góry dziękuje za odpowiedź ps moze jeszcze dodam jak mam ustawione proxy w Mozilli serwer proxy http: IP port: 6588 serwer proxy ssl: IP port: 6588 serwer proxy ftp: IP port: 21 serwer proxy gopher: IP port: 6588 hot socks: IP port: 1080 zaznaczone jest socks v5 IP - komputer udostępniający połączenie pozdrawiam: wookash_x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Lipiec 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2004 Najpierw sprawdz jakie masz ustawienia firewalla. Jesli to nie pomoze to skontaktuj sie z adminem (chyba ze Ty nim jestes ). Jesli Ty nim jestes to niestety Ci nie pomoge bo nic takiego pod win*** nie robilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi