Comrade Napisano Lipiec 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2004 Czy ma ktoś pomysł w jaki sposób można wyedytować menu Gnome? Kiedy zabieram się za sprawę w Zacznij tutaj/Aplikacje dostaję komunikat, że nie można usunąć/dodac elementu ponieważ dysk jest tylko do odczytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Lipiec 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2004 Mam podobny problem. Na irc.freenode.net, na kanale #gnome ktos mowil mi co powinienem zrobic ale niezbyt mi na tym zalezalo wiec dalem sobie spokoj. Jesli bardzo Ci na tym zalezy, to powiedz, a ja wysle Ci loga ze wskazowkami, ktore tam dostalem. Mozesz tez sam wejsc i popytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan_ryba Napisano Lipiec 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 29, 2004 Juz wczesniej na forum byl poruszany ten temat: (trzeba sobie tylko poszukac ) a poza tym to menu gnoma konfiguruje sie w katalogu /usr/share/applications (troche informacji znajdziecie w http://fedorafaq.org/#editmenus ), gdzie kazdy plik to jeden wpis. Maja one okreslona budowe ale jak sobie otworzycie jakis plik to juz bedziecie wiedziec jak powinny wygladac. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Comrade Napisano Lipiec 30, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2004 Postaram się pogrzebać w folderze. Mam jeszcze jedno pytanie. Jak mogę podmienić logo fedory (kapelusik) w menu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi