uosiu Napisano Kwiecień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2006 podczas organizacji FCOD na forum linux academy (http://linuxacademy.wroc.pl/forum/read.php?f=1&i=915&t=915) oglosilem info o organizacji czy by nie pomogli przed chwila dostalem takiego maila Bartosz Cisek <[email protected]> do mnie Cześć, Widze że poszukujecie miejsca zaczepienia we Wrocławiu w związku z organizacją Fedora Core Day. AASOC (www.aasoc.pwr.wroc.pl) jako organizacja studencka zajmująca sie promowaniem Wolnego Oprogramowania chętnie pomoże by spotkanie użytkowników Fedory mogło sie odbyć w jak najlepszych warunkach. Czy juz wybraliście czy Wrocław czy Kraków ? pozdrawiam, Bartosz Cisek prezes AASOC w odpowiedzi napisalem ze zlot odbyl sie 18 i 19 marca w rybniku i jak chca to zeby sie zglosili na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Kwiecień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2006 No fajnie byłoby, gdyby drugi FCOD odbył się we Wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Kwiecień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2006 Powiem szczerze że wolałbym Kraków Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Kwiecień 8, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2006 Juz bylo zapowiadane ze krakow w szkiole _PaTa o ile sie nie myle.... --- Wroclaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Kwiecień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2006 Juz bylo zapowiadane ze krakow w szkiole _PaTa o ile sie nie myle.... --- Wroclaw To było powiedziane wstępnie i niezobowiązująco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Kwiecień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2006 Byłoby superowo gdyby padło na Kraków, mógłbym coś pomóc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Kwiecień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2006 II FCOD = I FOD Uzywajmy nowej nazwy - FOD :-) A jakby tak zrobić dwie imprezy? Ja proponuję, żeby _PaT z Kernel Panic (afair poprawna nazwa?) i kim się da z AGH i w ogóle całego Krakowa + z tego co pamietam B2B jest z Krakowa, takze o support warto dogadywac się. :-) A drugą (tylko nieco później, albo wcześniej np. w wakacje) zająłby się Uosiu dogadując się z AASOC, i z kim się da z PWr i całego Wrocławia. Im więcej tym lepiej. :-) PS. Ja jestem z okolic Warszawy, także mi to bez różnicy gdzie. Prawde mówiąc to (jeśli starczy mi środków $$$) gdzie by się nie odbyło FOD to pojadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Kwiecień 8, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2006 nie czuje sie az tak na silach a patrzac na to ze _PaT by mial b2b po swojej stronie to chyba jestem w plecy na starcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Kwiecień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2006 nie czuje sie az tak na silach a patrzac na to ze _PaT by mial b2b po swojej stronie to chyba jestem w plecy na starcie Jesteśmy z Tobą :-) Poza tym może ktoś z Wrocławia się znajdzie do pomocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Kwiecień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2006 Popieram Waszą chęć organizacji dwóch imprez, ale nie jestem do końca pewien, czy to dobry pomysł. Jeśli pierwsza miałaby się odbyć w wakacje, to przygotowania musiałyby ruszyć już od teraz. A pozatym, jak spostrzegł AlienJR - używajmy nazwy FOD a nie jak do tej pory, FCOD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Kwiecień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2006 (edytowane) Popieram Waszą chęć organizacji dwóch imprez, ale nie jestem do końca pewien, czy to dobry pomysł. Jeśli pierwsza miałaby się odbyć w wakacje, to przygotowania musiałyby ruszyć już od teraz. A pozatym, jak spostrzegł AlienJR - używajmy nazwy FOD a nie jak do tej pory, FCOD. Zatem niech przygotowania do drugiej zaczna sie po pierwszej. Update: 1.Filmy z konferencji podobno bedą po świętach. :-) 2. Więc jak z tymi dwoma FOD? 3. Przy zmianach na stronie wartoby było uwzględnić miniony FCOD i przyszłe FOD. 4. Stara strona FCOD musi odejść 5. Zdjęcia i prezentacje wszystkie już są? Edytowane Kwiecień 10, 2006 przez AlienJR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi