wklaczynski Napisano Kwiecień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2006 Szukam jakiegoś programu który by umożliwił zrobenie trójwymiarowego modelu domu i zaprojektowania ogrodzenia, czy coś takiego istnieje pod linux? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Kwiecień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2006 Z darmowych z OGROMNYMI mozliwosciami to chyba tylko blender. Jest w repo extras wiec nie ma problemu z dostepnoscia. Jego wada to jest trudny do opanowania na poczatku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Kwiecień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2006 Z darmowych z OGROMNYMI mozliwosciami to chyba tylko blender. Jest w repo extras wiec nie ma problemu z dostepnoscia. Jego wada to jest trudny do opanowania na poczatku. blender?? chyba raczej nie do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Kwiecień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2006 Ja osobiscie wychodze z zalozenia ze jak uczyc sie jakiejs nowej aplikacji to uczyc sie od razu takiej, ktora moze sie kiedys przydac. Wiem ze sa prostsze aplikacje, ale uwazam, ze nieco wiecej czasu poswiecona blenderowi moze sie kiedys przydac No jesli juz koniecznie cos prostszego, z tych co kojarze, to jest taka aplikacja dolaczona do knoppixa dvd, niestety nie pamietam nazwy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wklaczynski Napisano Kwiecień 8, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2006 Architektem na pewno już nie będę, to tylko dla potrzeb własnych, znalazłem CYCAS, ale coś nie tak tam z renderingiem, nie można rzutować widoków, a może jeszcze do tego nie doszedłem, sprawdzę blender może to jest to o co mi chodzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi