MitS Napisano Kwiecień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2006 Witam! Podobny temat już był, ale niestety nie znalazłem go Chodzi o bardzo prostą sprawę... a mianowicie jakie jest polecenie aby zrobić "nowy login"?? Czyli chodzi o to że jak się pracuje na gnome i wyda się to polecenie to bez wylogowywania wchodzi w nową sesię np. w fluxboxa. Już to było ale szukałem i niestety nie znalazłem :/ Będe wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Kwiecień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2006 Jest ukryte w menu w narzędziach systemowych, gdmflexiserver. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2006 Jest ukryte w menu w narzędziach systemowych, gdmflexiserver. Dobra , tylko mała podpowiedź jak to odkryć Coś kiedyś słyszałem na ten temat ale za mało – bo nie wiem jak ? Narka Dzięki @ Stef @MitS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Kwiecień 8, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2006 Prawym przyciskiem na menu "aplikacje" i "modyfikuj menu". A tobie stef dzięki za komendę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Kwiecień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2006 (edytowane) Prawoklik na menu i modyfikuj Edit: powolny się robię Edytowane Kwiecień 8, 2006 przez Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi