yeti Napisano Lipiec 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2004 Mam problem z instalcją sterownika od mojej karty sieciowej a wygląda to tak: Ściągłem źródła sterownika (admtek 8211) następnie skompilowałem je, skompilowany sterownik wrzuciłem do /lib/modules/2.6.5-1.358/kernel/drivers/net/wireless wpisałem depmod potem należało by dodać alias eth0 8211 do pliku /etc/modules.conf i tu jest problem gdzie jest ten plik w Fedora-Core 2 albo co zrobić dalej w, innych dystrybucja (RH9 i Mdk 9.1) posługiwałem się instrukcją z tej strony http://lucas.eggs.pl/manual/praterm-howto/wlan.html punkt 5.2.15.3 nie jest to ta karta ale moja to odpowiednik tej co jest tam opisana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Lipiec 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2004 ten plik nazywa sie: /etc/modprobe.conf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeti Napisano Lipiec 28, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2004 Dzieki za pomoc tego posta pisze juz z mojej Fedory core 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi