eqatry Napisano Kwiecień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2006 witam moze ktos mi powiedziec jak zarzadzac menu (Aplikacje ) w gnome?? Zainstalowalem sobie Acrobat Readera i nie wiem czemu pojawiliy sie tam 2 wpisy identyczne obok z siebie z acrobatem. Chcialbym usunac jedną z nich Chodzi mi o nazwe programu, który służy do zarządzania menu Wiem , ze kiedys podobne pytanie pojawilo sie juz na forum , ale nie moge go znalesc Z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nilo Napisano Kwiecień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2006 Zapewne chodzi o program Alacarte. Do sciagniecia przez yuma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2006 Albo prawym klawiszem myszy na Aplikacje >> Modyfikuj menu Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doominic Napisano Kwiecień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2006 Czy może ktoś wie jakie pliki modyfikować aby menu gnome było takie jak chce tego użytkownik ?? (bez użycia innych programów, poza edytorem tektu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
...>>udzior<<... Napisano Kwiecień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2006 Red Hat Desktop (Fedora) Deployment Guide (en) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi