lukasz1984 Napisano Kwiecień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2006 witam mam problem z brakiem dzwieku w mplayerze przy odtwarzaniu filmow rmvb przy innych formatach wszystko dziala tylko przy tym pisze nosound i koniec tydzien temu film odtwarzal sie z dzwiekiem a teraz po zmanie jajka na 2080smp i doinstalowaniu nowego softu go nie ma przeinstalowalem juz nawet mplayera i dalej nic (mam wersje z livny) dobra rozwiazalem to :] zainstalowalem all-20050412.tar.bz2 zamiast essential-20050412.tar.bz2 i poszlo ale teraz mam problem z kaffeine a mianowicie kaffeine: symbol lookup error: /usr/lib/libkdeui.so.4: undefined symbol: _ZN12QProgressBarD2Ev o co chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano Luty 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2007 Mam ten sam problem z Mplayerem divixy odpalam bez problemow nawtomiast jak odpamlam rmvb z wlaczonym xmmsem to w konsoli wywala blad ze karta dzwiekowa jest zajeta (przy divix tego problemu nie wystepuje, alsa software mixer jest wlaczony) gdy xmms jest wylaczony i odpalam rmfb to film odtwarza z napisami wszystko gra tylko (_niema_ → nie ma) ORT mozliwosci przewijania filmu. z kaffeinem (_niema_ → nie ma) ORT zadnych problemow (_oprucz_ → oprócz) ORT tego ze nie lapie napisow realplayer odtwarza ale co kilka sekund lapie na chwile laga i pozniej znow odtwarza i tak troche sie zacina mam SB Live 5.1 na 2.6.19-1.2911.fc6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi