dodomela Napisano Kwiecień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2006 Alocha Na wstępie chciałem się powitać i prosić o pomoc jestem newbie, chociaż przeszedłem przez RH7.2, FC2, i teraz zainstalowałem FC5 Z informacji które znalazłem na forum poradziłem sobie .. raczej bez problemu z: SBLive gra, nVidia świeci SAGEM F@st 800 ->Neo upgrade FC5 do .... końcówka 2080 słuchaniem mp3 w xmms ntfs automont i teraz radzę sobie częściowo z tvtime-m, (PixelView TV Pro BT878 + Fm -mono) skanuję po antenie, znajduje wszystkie stacje TV i oglądam, ale przy zmianie stacji znika mi głos (SBLive), wystarczy że przy użyciu klawisza "e" poprzerzucam opcje, lub wyedytuje i zmienie B/G na D/K czy I bez znaczenia system, zawsze mam głos do czasu aż zmienie kanał ........ co począć zasugerujcie chyba Ktv będzie alternatywą może tam się uda.... --------------------------------------------------------------------------------- nieaktualne zapping sobie dobrze radzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi